Birddog Eyes A300 Gen 2 IP67 Weatherproof Full NDI PTZ Camera
Birddog Eyes A300 Gen 2 IP67 Weatherproof Full NDI PTZ Camera
Birddog Eyes A300 Gen 2 IP67 Weatherproof Full NDI PTZ Camera
Birddog Eyes A300 Gen 2 IP67 Weatherproof Full NDI PTZ Camera
Artikelnummer: 1054476

Birddog Eyes A300 Gen 2 IP67 Weatherproof Full NDI PTZ Camera

Vädertätad full NDI PTZ-kamera med snabb zoom och AF

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Full NDI-kamera med bakbelyst Sony CMOS sensor
  • 30x optisk zoom
  • Väderbeständig med IP67-klassning och kvävefyllt hölje
110 490 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

BirdDog A300 är en full NDI PTZ-kamera med en bakbelyst 2,8 MP Sony CMOS-sensor, 30x optisk zoom och matar ut SDI, HDMI och NDI samtidigt. Den är IP67-klassad för att klara av att producera fantastiskt bildmaterial även i tuffa väderförhållanden. En kombination av dess ljusstarka f/1,6-bländare, 30x optiska zoom och 360 graders kontinuerliga rotation gör den till en optimal kamera för snabba sporter, större inomhusevenemang och andra dynamiska produktioner.

Fördelar

  • Full NDI-kamera med bakbelyst Sony CMOS sensor
  • 30x optisk zoom
  • Väderbeständig med IP67-klassning och kvävefyllt hölje
  • Full NDI, 3G-SDI och HDMI-utgång
  • POE++

Designad för användning i tuffa väderförhållanden

A300 är designad för att klara de mest tuffa väderförhållanden och samtidigt leverera en otrolig bildkvalitet. A300 är IP67-klassad för utomhus- och inomhusbruk och klarar -40°C till +60°C driftstemperatur. Den har till och med ett kvävefyllt hölje vilket gör att det inte finns någon möjlighet att linsen immar igen. Den klarar sig även i kraftig vind upp till 60m/s och har utöver det en infraröd laser med upp till 500m räckvidd för att hjälpa till med fokusering i svagt ljus.

Avancerad konstruktion

Den är konstruerad med en Sony CMOS-bakgrundsbelyst sensor vilket resulterar i supersnabb fokus, otroligt skarpa bilder och otroligt snabb zoom. A300 levererar bildhastigheter på upp till 1080p60, 30x optisk zoom och matar ut SDI, HDMI och NDI samtidigt. Den har även 3,5 mm ljudkontakter som gör att A300 är kompatibelt med BirdDog Comms, världens första NDI-ljudintercomplattform. Comms är ett Windows 10-program som kan köras på en Windows 10-kompatibel dator, bärbar dator eller surfplatta.

30x optisk zoom

Den 30x optiska zoomen erbjuder en ljusstark f/1.6-bländare med en supersmidig och snabb zoom. Den otroliga optiska zoomfunktionen gör A300 perfekt för produktioner inom sporter som fotboll, baseboll, hockey, skidbanor, basket, fotboll och mer.

360 graders rotation

PTZ-kameran erbjuder en 360 graders kontinuerlig rotation, 255 förinställda positioner, Zero Deviation Positioning-teknik och en förinställd rörelsehastighet på 150 grader per sekund betyder att du aldrig kommer att missa det perfekta ögonblicket igen.

BirdDog cam control

BirdDog Cam Control ger full tillgång till hela färgmatrisen, svartnivåer och till och med gamma för att kunna färgkorrigera din A300 professionellt. Högerklicka för att se kameran i helskärmsläge på en sekundär bildskärm för att verkligen få det utseende du vill ha och kopiera sedan inställningarna till färgmatchande kameror på några sekunder.

Trippel utgång. NDI, 3G-SDI OCH HDMI

Med NDI, 3G-SDI och HDMI samtidiga utgångar är A300 redo att gå live med ditt fulla NDI-arbetsflöde idag eller om du fortfarande är i ett gammaldags SDI-arbetsflöde kan du använda som en SDI-kamera och göra det lättare att komma in i världen av NDI. låter dig eliminera behovet av att lägga till rambuffertar.

POE för enkel kabeldrift

A300 kan drivas av Power over Ethernet (PoE++) för enkelkabeldrift som kan bära Video, Audio, Power, Tally och Intercom.

PTZ tangentbord

Kombinera A300 med BirdDog PTZ Keyboard och du har total kontroll över alla funktioner på distans. PTZ-tangentbord är ett fullfjädrat PTZ-tangentbord som kan styra upp till 255 PTZ-kameror på ett enda nätverk så att det kan skalas till även de mest komplexa installationerna. Kameran kan styras över NDI eller med RS422 / RS232 när det används i SDI-läge.

Levereras med

  • BirdDog Eyes A300 Gen 2
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn