Birddog P400 Svart
Birddog P400 Svart
Birddog P400 Svart
Artikelnummer: 1050665

Birddog P400 Svart

FullNDI PTZ-kamera med 4K sensor

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • 4K Full NDI-kamera med CMOS sensor
 • 20x optisk zoom samt 12x digital zoom
 • Full NDI, 6G-SDI och HDMI-utgång
71 490 SEK
Fri frakt vid köp över 1 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
BirdDog P400 är en full NDI 4K PTZ-kamera med upp till 4K30-upplösning, en 8,5 MP Sony CMOS- sensor, Fantastisk färgkontroll och samtidigt 6G-SDI, HDMI och NDI. Detaljerad 4K-upplösning och funktioner för snabb panorering, tilt, zoom och autofokus gör P400 idealisk för snabba sporter, större inomhusevenemang och andra dynamiska produktioner. Kombinera den med en NDI Decoder för att koppla ihop den med en vanlig bildmixer eller använd NDI och få in kameran direkt via mjukvara i en dator.

Fördelar

 • 4K Full NDI-kamera med CMOS sensor
 • 20x optisk zoom samt 12x digital zoom
 • Finns i svart eller vit
 • Full NDI, 6G-SDI och HDMI-utgång
 • POE++

FANTASTISK 4K NDI MED OTROLIGA FÄRGVERKTYG

P400 har fantastisk 4K-upplösning NDI och tillåter chroma subsampling i ditt val av 4:2:0 eller 4:2:2. Den kombinerar BirdDogs anpassade NDI®-kiselchip, en 4K Sony CMOS-bakgrundsbelyst sensor och en Sony Image Module. P400 inkluderar färgverktyg på professionell nivå inklusive färgmatriskontroll. Kontrollera tex svartnivå, gamma och mycket mer.

4:2:2 4K VIDEO

P400 debuterar världens första 4K NDI med chroma subsampling vid 4:2:2 som kan avkodas inbyggt i hårdvara av BirdDogs 4K Family of NDI Encoders och Decoders. Vid avkodning med en 4:2:0-mottagare kommer streamen automatiskt att använda 4:2:0. Se det som ett automatiskt och virtuellt handslag.

ADAPTIV BIT RATE

Full NDI® är en codec med variabel bithastighet. Under normala omständigheter rekommenderar BirdDog att tillåta cirka 140 Mbps i HD, eller 6 strömmar per 1 GbE-kabel med lite utrymme. I 4K rekommenderas det att tillåta cirka 300 Mbps eller 3 strömmar med visst utrymme för att tillåta eventuella oförutsedda toppar. Med BirdDogs verktyg kan du välja bithastighet för att passa din bandbredd och krav. I båda HD kan du jobba mellan 80-180Mbps och i 4K kan du välja datahastigheten att vara någonstans mellan 60 och 360Mbps.

BIRDDOG CAM KONTROLL

BirdDog Cam Control ger full tillgång till hela färgmatrisen, svartnivåer och till och med gamma för att kunna färgkorrigera din P400 professionellt. Högerklicka för att se kameran i helskärmsläge på en sekundär bildskärm för att verkligen få det utseende du vill ha och kopiera sedan inställningarna till färgmatchande kameror på några sekunder.

OTROLIG LÅG LJUSPRESTANDA

I svaga ljusförhållanden växlar kameran automatiskt från dag- till nattläge och tar bort IR-cut-filtret för att öka känsligheten för tydliga bilder i nästan mörker.

TRIPBEL UTGÅNG. NDI, 6G-SDI OCH HDMI

Med NDI, 6G-SDI och HDMI samtidiga utgångar är P400 redo att gå live med ditt fulla NDI®-arbetsflöde idag eller om du fortfarande är i ett gammaldags SDI-arbetsflöde kan du använda som en SDI-kamera och göra det lättare att komma in i världen av NDI®. låter dig eliminera behovet av att lägga till rambuffertar.

SUPERFIN ROBOTIK. PRECIS KONTROLL PÅ DINA FINGAR

P400:s robotteknik är exakt och känslig. Dra ner panorerings- och lutningshastigheterna för att skapa superprofessionella bilder som är dramatiska, eller höj hastigheten för högactionsporter så att du kan följa rörelserna.

20X OPTISK ZOOM

Den 20x optiska zoomen erbjuder en ljusstark F2.0-bländare med en supersmidig och snabb zoom. Övergång från bred till tele och återkalla förinställda positioner snabbt och med superfin precision. Den otroliga optiska zoomfunktionen gör P400 perfekt för sporter som fotboll, baseboll, hockey, skidbanor, basket, fotboll och mer.

TALLY LJUS

NDI har talinformation inbyggd i metadatan, så när P400 är ansluten till en NDI-aktiverad switcher, lyser den på framsidan av enheten för att säkerställa att din on-air talang alltid vet vilken kamera som är live.

POE ELLER DC STRÖMALTERNATIV

P400 kan drivas av Power over Ethernet (PoE++) för enkelkabeldrift som kan bära Video, Audio, Power, Tally och Intercom eller så kan du välja att använda den medföljande strömadaptern.

PTZ TANGENTBORD

Kombinera P400 med BirdDog PTZ Keyboard och du har total kontroll över alla funktioner på distans. PTZ-tangentbord är ett fullfjädrat PTZ-tangentbord som kan styra upp till 255 PTZ-kameror på ett enda nätverk så att det kan skalas till även de mest komplexa installationerna. Kameran kan styras över NDI eller med RS422 / RS232 när det används i SDI-läge.

Levereras med

 • BirdDog P400(svart)
 • IR-fjärrkontroll
 • Nätdel
 • Påse med skruvar
 • RJ45 till RS-232 adapter
 • RJ45 till RS-422 adapter
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn