Birddog PF120 1080P Full NDI Camera with 20x optical zoom
Birddog PF120 1080P Full NDI Camera with 20x optical zoom
Birddog PF120 1080P Full NDI Camera with 20x optical zoom
Birddog PF120 1080P Full NDI Camera with 20x optical zoom
Artikelnummer: 1054472

Birddog PF120 1080P Full NDI Camera with 20x optical zoom

PF120 1080P Full NDI Camera with 20x optical zoom

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Full NDI-kamera med bakbelyst CMOS sensor
  • 20x optisk zoom
  • Full NDI, USB och HDMI-utgång
18 490 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

BirdDog PF120 är en full NDI PTZ-kamera med en bakbelyst 2,8 MP Sony CMOS-sensor, 20x optisk zoom och matar ut HDMI och NDI samtidigt. En kombination av dess ljusstarka f/1,5-bländare och 20x optiska zoom gör den till en optimal kamera för föreläsningar och inomhussporter.

Fördelar

  • Full NDI-kamera med bakbelyst CMOS sensor
  • 20x optisk zoom
  • Full NDI, USB och HDMI-utgång
  • POE+

BirdDog Cam Control

BirdDog Cam Control ger full tillgång till hela färgmatrisen, svartnivåer och till och med gamma för att kunna färgkorrigera din PF120 professionellt. Högerklicka för att se kameran i helskärmsläge på en sekundär bildskärm för att verkligen få det utseende du vill ha och kopiera sedan inställningarna till färgmatchande kameror på några sekunder.

SONY Exmor R sensor

Med en Sony Exmor R™-bakbelyst CMOS-bildsensor, levererar PF120 vackra bilder med avsevärt förbättrade bildegenskaper inklusive förbättrad känslighet för låg brus.

Full NDI. Inga kompromisser.

I NDI-världen finns det två varianter, NDI och NDI|HX. NDI är en I-Frame-codec med variabel bithastighet som når cirka 140 Mbits vid 1080p60 och är visuellt förlustfri. NDI|HX är en komprimerad, lång GOP, H.264-variant som når cirka 12Mbits vid 1080p60. PF120 är en Full NDI-kamera.

Flera olika anslutningsmöjligheter

USB 2.0 UVC-utgång gör att PF120 kan anslutas direkt till din favorit videokonferensplattform vilket ger ännu större flexibilitet. Det finns också en HDMI-utgång som är live samtidigt som NDI.

Tallyljus som bara fungerar

NDI har talinformation inbyggd i metadata, så när PF120 är ansluten till en NDI-aktiverad switcher säkerställer det stora tally-ljuset på framsidan av enheten att du alltid vet vilken kamera som är live.

20x optisk zoom

Den 20x optiska zoomen erbjuder en ljusstark f/1,5-bländare med en supersmidig och snabb zoom. Den otroliga optiska zoomfunktionen gör PF120 perfekt för produktioner inom föreläsning och flera olika inomhussporter.

POE+ eller DC strömalternativ

PF120 kan drivas av Power over Ethernet (PoE+) eller från den medföljande strömadaptern som har en låskontakt för maximal tillförlitlighet.

49 mm filtergänga

Att lägga till ett ND-filter eller till och med ett fisheye-objektiv är nu möjligt med 49 mm filtergänga och PF120 kommer också med ett linsskydd.

Levereras med

  • BirdDog PF120 1080p Full NDI Box Camera with 20x Optical Zoom
  • Power Adapter
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn