Kamerarem Backpack Breathe

Black Rapid Kamerarem Backpack Breathe

Artikelnummer: 1028608
595 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Kamerarem som fästs i ryggsäcken

För att slippa ha både ryggsäck och kamerarem som fastnar och trasslar ihop sig. Remmen fungerar precis som Black Rapids vanliga kameraremmar men istället för att hänga över bröstet och runt nacken så fäster kameraremmen i din ryggsäck. Remmen är gjord i nylonväv, dess längd är justerbar och levereras med Connector (CR-3) och Fastener (FR-5).

Längd: 80 cm
Bredd: 2.5 cm

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.