-17%

Kamerarem Backpack Breathe

Black Rapid Kamerarem Backpack Breathe

Artikelnummer: 1028608
495 SEK595 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Kamerarem som fästs i ryggsäcken

För att slippa ha både ryggsäck och kamerarem som fastnar och trasslar ihop sig. Remmen fungerar precis som Black Rapids vanliga kameraremmar men istället för att hänga över bröstet och runt nacken så fäster kameraremmen i din ryggsäck. Remmen är gjord i nylonväv, dess längd är justerbar och levereras med Connector (CR-3) och Fastener (FR-5).

Längd: 80 cm
Bredd: 2.5 cm

 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.