Kamerarem Curve Breathe

Black Rapid Kamerarem Curve Breathe

Artikelnummer: 1028617

Kamerarem av "sling" typ för snabb åtkomst till kameran.

995 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Kamerarem av "sling" typ för snabb åtkomst till kameran.

Vaddering gör det behagligt att använda remmen länge, även med tyngre utrustning.

  • En extra rem går under armen för att hålla axelvadderingen på plats som tillsammans med ett lås på remmen gör att kameran kvar vid höften, även om fotografen skulle börja sig frammåt.
  • En skruv-karbin med extra clip-lås försäkrar att kameran inte lossnar av misstag

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.