Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Mölndal

Välkommen till vår butik på Södra Ågatan 18 A i Mölndal – en helhetsupplevelse på västkusten för allt inom foto och video! Butiken inrymmer marknadens bredaste sortiment av hårdvara och tillbehör, ett omfattande hyressortiment, eventyta för kurser och föreläsningar, en serviceavdelning samt en worklounge där kreatörer kan träffas för att ta en kaffe eller sitta och jobba.

Varmt välkommen att besöka oss i Mölndal!

Besöksadress:
Södra Ågatan 18 A
431 35 Mölndal
Hitta till butiken!

Öppettider butik

Måndag–Fredag: 08:00–18:00
Lördag: 10:00–14:00
Sön- och helgdagar: Stängt

Kontaktinformation

BUTIKEN
Tel: 0770-771100
E-post: info.molndal@scandinavianphoto.se

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.