Välkommen till Serviceshop Malmö!

Välkommen till vår Serviceshop i Malmö – knutpunkten för kreatörer i Skåne. Här kan du ta del av ett uppdaterat demosortiment med den senaste tekniken inom foto, video och ljud. I vår Serviceshop kan du köpa både hårdvara och tillbehör, och vi erbjuder även teknisk service, reparationer och uthyrning av produkter, samt snabba leveranser med budtjänster och avhämtning. Våra experter hjälper dig gärna!

Vi brinner för att ge dig personlig service och rådgivning – gör din beställning på plats i vår Serviceshop eller kontakta våra experter via telefon eller mejl.

Varmt välkommen!

Öppettider

Måndag–fredag: 09:00–18:00
Helger och röda dagar: Stängt

Vi erbjuder

  • Försäljning av hårdvara och tillbehör
  • Expertrådgivning
  • Demosortiment
  • Uthämtning av din beställning
  • Reparation och service
  • Uthyrning
  • Budtjänst

Kontaktuppgifter och besöksadress

E-post: info@scandinavianphoto.se
Telefon: 0770-77 11 00

Hermansgatan 2
212 11 Malmö
Hitta till vår Serviceshop! 

Budtjänster

Vi erbjuder flera olika leveransalternativ. Hämta i vår Serviceshop, hos ditt ombud eller få din beställning direkt hem till dig!

PRISER:

Hemleverans – från 199,-
Beställ innan 16:00 och få din beställning levererad inom 1–2 arbetsdagar klockan 09:00–17:00. Vi levererar i hela Skåne! Fråga våra experter för mer information om leverans hem till dig.

Hämta i Serviceshop – kostnadsfritt
Din beställning finns att hämta i vår Serviceshop inom 2–4 arbetsdagar.

Hemleverans hyrutrustning – från 169,- (exkl. moms)
För dig som företagskund erbjuder vi hemleverans av hyrutrustning – redan samma dag som du gör din beställning!

Se alla våra leveransalternativ här.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.