Cabletronic Koaxialkabel HD-SDI A1505 BNC-M-BNC-M 2m
Artikelnummer: 317831

Cabletronic Koaxialkabel HD-SDI A1505 BNC-M-BNC-M 2m

HD-SDI Kabel, 2m

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Videokablage för SDI och HDTV
  • Utvecklad för att möta specifikationen för SMPTE259M/SDI
  • Äkta 75 ohm BNC stiftpropp och brytskydd är monterade i båda ändar

Välj variant

799 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Cabletronics koaxialkabelDigital videokablage för SDI och HDTV. Kabeltypen är Beldens 1505A och är utvecklad för att möta specifikationen för SMPTE259M/SDI (ca 338 meter) och SMPTE292M/HDTV (ca 91 meter) Samt SMPTE 424M/ 3G-SDI till ca 67 meter. Äkta 75 ohm BNC stiftpropp och brytskydd är monterade i båda ändar. Yttermantelns färg är svart.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.