Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

AV-stereokabel AVC-DC400ST

Canon AV-stereokabel AVC-DC400ST

Artikelnummer: 320312
299 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Med denna A/V-kabel kan du enkelt ansluta din Canon till en enhet med bild och ljud, exempelvis kan du smidigt visa dina bilder för vänner och familj via en tv.

Kompatibel med bland annat:
  • EOS 1D Mark IV
  • EOS 7D
  • EOS 60D
  • Rebel T3i
  • Rebel T2i
  • Ett flerta kameror ur PowerShot-serien
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.