Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Bläckpatron PGI-570XL PGBK svart 22 ml för MG7750,

Canon Bläckpatron PGI-570XL PGBK svart 22 ml för MG7750,

Artikelnummer: 1021759
169 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Bläck
Detta svarta pigment med hög kapacitet ger upp till 1,6x fler utskrifter än motsvarande standardbläck. Detta svarta pigmentbläck används för utskrift av dokument och ger skarp, tydlig text som varar. Behållaren på 22 ml gör att du kan skriva ut upp till 500 A4-sidor.

 

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.