Kompakt systemkamera med normalzoom och teleobjektiv

Canon Canon EOS M50 svart med EF-M 15-45/3,5-6,3 IS STM + EF-M 55-200mm f/4,5-6,3 IS STM

Artikelnummer: 1038673
 • Smidigt litet kamerahus.
 • Vinklingsbar pekskärm med Dual Pixel AF och ögonautofokus.
 • Smart och smidig hantering.
 • Trådlöst nätverk och bluetooth för smidig anslutning till telefonen.
 • Elektronisk bildstabilisering i video.
8 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Canon EOS M50 svart med EF-M 15-45/3,5-6,3 IS STM + EF-M 55-200mm f/4,5-6,3 IS STM
Videostativkit TSL08AS2P Slim Aluminium
Stativkit TSL08CN00 Slim kolfiber
12 070 SEK
Canon EOS M50 svart med EF-M 15-45/3,5-6,3 IS STM + EF-M 55-200mm f/4,5-6,3 IS STM
LP-E12 875mAh Canon kamerabatteri
Bordsstativ PP1
9 488 SEK

Lämna mobilfotograferingen med Canon M50

Canon EOS M50 är en kompakt systemkamera med stabiliserad 4K-video, vinklingsbar touchskärm för selfies och snabb autofokus, allt i ett litet och smidigt format som steget från mobilkameran enkelt. Ögonautofokusen hjälper dig att sätta skärpan rätt vid porträttfotografering och självklart kan du dela dina bilder till sociala medier via din smartphone tack vare Bluetooth, NFC och Wifi. Här i paket med det mångsidiga objektivet EF-M 15-45mm f/3,5-6,4 IS STM och telezoomen EF-M 55-200mm f/4,5-6,3 IS STM.

Fördelar:

4K-video med bildstabilisering

Canon EOS M50 kan spela in 4K-video för att möta dagens höga krav på upplösning och bildkvalité, både via sociala medier som youtube men också på din 4K skärm på datorn och Tv:n i vardagsrummet. Kameran har en digital bildstabilisering som fungerar med 4K-videon vilket gör att alla objektiv kommer ge en stabil och fin film. Använder du objektiv med Canons IS-teknik så kan både den optiska och digitala stabiliseringen samarbeta. Stillbilder nyttar endast den optiska stabiliseringen i objektiven.

Ögonautofokus

Ögonautofokusen är en vidareutveckling av ansiktsigenkänning där kameran automatiskt lägger skärpan på modellens ögon. Funktionen underlättar vid porträttfotografering, speciellt ihop med ljusstarka objektiv som ger ett kort skärpedjup.

Smidig storlek

M-serien är små, kompakta, spegellösa systemkameror med kompakta objektiv. Storleken gör att kameran är lätt att ta med i alla lägen utan att den blir svår att hantera. Tydliga knappar, en dedikerad lägesratt och inmatningshjul gör att kameran passar både till dig som är nybörjare som vill lära dig och till dig som söker en smidig andra-kamera med goda möjligheter till manuella inställningar.

Vinklingsbar skärm

Den högupplösta, vinklingsbara touchskärmen på 3,0” hjälper dig att ta bilder i både höga och låga vinklar och går att vrida framåt för att ta selfies eller så du ser dig själv när du Vloggar. Det är smidigt att växla och zooma i bilder du har tagit, ställa in inställningar och bläddra i menyn samt välja autofokuspunkt och andra fotograferings- och videoinställningar.
Digital sökare
Sökaren används för att få bättre stabilitet när du håller i kameran och gör det lättare att fotografera i starkt solljus. Sökaren är på 2.36mp upplösning och använder en OLED-panel för bästa bild.

Dual Pixel AF

Canons autofokus för LiveView är väldigt snabb men samtidigt följsam, något som ger fina övergångar i skärpan när du filmar och ger snabb, exakt autofokus när du tar stillbilder. I Canon EOS M50 finns hela 143 autofokuspunkter och dessa är även placerade över en större yta än tidigare modeller.

APS-C sensor

En APS-C sensor på 24.1 megapixeln, en sensor av samma storlek som i många av Canons systemkameror vilket ger dig möjligheten att fotografera med kort skärpedjup och ger goda möjligheter att fotografera i sämre ljus.

Wifi och Bluetooth

Genom Wifi och Bluetooth-anslutningarna kan du fjärrstyra din kamera och överföra bilder direkt till telefonen för att snabbt publicera dem på sociala medier. Du också välja att överföra alla bilder som fotograferas automatiskt till din smartphone, surfplatta eller dator. Kameran har också en inbyggd RAW-konverterare, så att du kan göra om dina RAW-bilder till JPEG och på så sätt behålla en fullstor RAW-kopia för redigering i till exempel Lightroom eller Capture one.

EF-M 15-45mm f/3,5-6,4 IS STM

Fånga allt från dramatiska landskapsbilder till snabba actionsekvenser med detta lilla och lätta men mångsidiga zoomobjektiv på 15-45 mm. Du får jämn och tyst fokusering samt stadiga filmer tack vare SMT-tekniken och dynamisk IS.

EF-M 55-200mm f/4,5-6,3 IS STM

Detta kompakta zoomobjektiv låter dig komma närmare ditt motiv tack vare ett zoomomfång på 55 - 200 mm vilket motsvarar 88 - 320 mm på den fullformatskamera. Objektivet passar utmärkt till natur, sport, porträtt och snäva landskapsbilder.

Levereras med:

 • Batteri LP-E12
 • Batteriladdare LC-E12E
 • Kamerahuslock R-F-4
 • Rem EM-200DB
 • AC-kabel
 • Användarmanual

[TEXT1014758434]

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.