Vidvinkel med bildstabilisator, anpassad för fullformat

Canon EF 24mm f/2,8 IS USM

Artikelnummer: 320615
  • Utmärkt för reportage- och resefotografering
  • Canon EF 24 mm f/2,8 IS USM väger endast 280 g
  • Bildstabilisering hjälper vid svagt ljus och USM AF fokuserar snabbt och tyst
  • Sjubladig cirkelformad bländare ger vacker bokeh
5 690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

EF 24mm f/2,8 IS USM
Putsduk Photo Microklear Cloth
UV-filter L395 SMC 58 mm
6 188 SEK
EF 24mm f/2,8 IS USM
Bakre objektivlock E
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano
6 658 SEK

Canon EF 24/2,8 IS USM
24 mm vidvinkelobjektiv med fast brännvidd och en 84° bildvinkel på systemkameror i fullformat - perfekt för landskapsfotografer. På EOS-kameror med sensorer i APS-C-storlek ger Canons EF 24 mm f/2,8 IS USM en bildvinkel som motsvarar ett 38 mm objektiv på en fullformatskamera, vilket gör det till ett användbart alternativ till ett standardobjektiv. Bildstabilisering hjälper vid svagt ljus och USM AF fokuserar snabbt och tyst.

En sjubladig cirkelformad bländare ger vacker bokeh, medan antireflexbehandling minskar slöjor. Canon EF 24 mm f/2,8 IS USM är ett klassiskt objektiv med fast brännvidd som minimerar distorsion och aberration, som annars kan försämra bildkvaliteten.

Canon EF 24 mm f/2,8 IS USM väger endast 280 g och har ett mått på 68,4 mm x 55,7 mm, så du kan ta med dig objektivet överallt. Utmärkt för reportage- och resefotografering.

Levereras med
EF 24 mm f/2,8 IS USM, linsskydd E-58 II, dammlock E, instruktionsbok, garantikort

Glöm inte!
Köp till ett neutralt filter (UV eller Skylight) för att skydda objektivets frontlins.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.