Canon EF 400mm f/2,8L IS II USM
Canon EF 400mm f/2,8L IS II USM

Canon EF 400mm f/2,8L IS II USM

EF 400mm f/2,8L IS II USM

Artikelnummer: 314170
WebblagerBeställs från leverantör till dig
Butik:
  • Inbyggd bildstabilisator
  • Tillverkad av magnesiumlegering och titankomponenter för låg vikt
  • Snabb, tyst autofokusering ges med en ringformad ultraljudsmotor
  • 9-bladiga cirkelformade bländare för mjuk bakgrundsoskärpa
104 890 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Värdepaket

EF 400mm f/2,8L IS II USM
Enbensstativ MMA49C kolfiber 5-delat
Putsduk Photo Microklear Cloth
106 459 SEK
EF 400mm f/2,8L IS II USM
L-R1 kamerahuslock + bakre objektivlock till Canon EF
Regnskydd Large DSLR (upp till 600mm)
105 598 SEK

Canon EF 400mm f/2,8L IS II USM

Som efterträdare till det omtyckta objektivet EF 400 mm f/2,8L IS USM kommer den att locka både natur- och sportfotografer. Det nya objektivet har ett helt omarbetat optiskt system och den senaste utformningen av Canons egen bildstabiliseringsteknik (IS). Den nya konstruktionen med magnesiumlegering och titankomponenter ger robusta men ändå lätta objektiv.

Med den stora bländaröppningen kan man isolera objekten från bakgrunden på ett kreativt sätt och den 9-bladiga cirkelformade bländaren skapar dramatiska bakgrundsslöjor som gör bilderna speciella.

Snabb, tyst autofokusering ges med en ringformad ultraljudsmotor, nya dedicerade AF-algoritmer och en ny höghastighetsprocessor, som resulterar snabb och korrekt fokusering under tagningen. Fokuseringen kan ske helt manuellt. Fokus kan alltså justeras även när AF-systemet är aktiverat, något som ger ännu större kontroll över själva fotograferingen. Power Focus är till hjälp vid fokusering i videosekvenser. Fokus kan justeras på ett smidigt sätt med hjälp av en fokusmotor som aktiveras genom att vrida på Power Fokus kontrollringen.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.