Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

EF 400mm f/2,8L IS II USM

Canon EF 400mm f/2,8L IS II USM

Artikelnummer: 314170
  • Inbyggd bildstabilisator
  • Tillverkad av magnesiumlegering och titankomponenter för låg vikt
  • Snabb, tyst autofokusering ges med en ringformad ultraljudsmotor
  • 9-bladiga cirkelformade bländare för mjuk bakgrundsoskärpa
104 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

EF 400mm f/2,8L IS II USM
Enbensstativ MMA49C kolfiber 5-delat
Kameraryggsäck BackLight 36L Photo Daypack Charcoal
109 670 SEK
EF 400mm f/2,8L IS II USM
Putsduk Photo Microklear Cloth
Kameraryggsäck BackLight 36L Photo Daypack Woodland Green
107 849 SEK

Canon EF 400mm f/2,8L IS II USM

Som efterträdare till det omtyckta objektivet EF 400 mm f/2,8L IS USM kommer den att locka både natur- och sportfotografer. Det nya objektivet har ett helt omarbetat optiskt system och den senaste utformningen av Canons egen bildstabiliseringsteknik (IS). Den nya konstruktionen med magnesiumlegering och titankomponenter ger robusta men ändå lätta objektiv.

Med den stora bländaröppningen kan man isolera objekten från bakgrunden på ett kreativt sätt och den 9-bladiga cirkelformade bländaren skapar dramatiska bakgrundsslöjor som gör bilderna speciella.

Snabb, tyst autofokusering ges med en ringformad ultraljudsmotor, nya dedicerade AF-algoritmer och en ny höghastighetsprocessor, som resulterar snabb och korrekt fokusering under tagningen. Fokuseringen kan ske helt manuellt. Fokus kan alltså justeras även när AF-systemet är aktiverat, något som ger ännu större kontroll över själva fotograferingen. Power Focus är till hjälp vid fokusering i videosekvenser. Fokus kan justeras på ett smidigt sätt med hjälp av en fokusmotor som aktiveras genom att vrida på Power Fokus kontrollringen.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.