EF-S 17-55mm f/2,8 IS USM

Canon EF-S 17-55mm f/2,8 IS USM

Artikelnummer: 15274
 • Konstant maximal bländaröppning f/2,8 över hela zoomområdet
 • Bildstabilisator för 3 stegs längre slutartid
 • Skarp normalzoom för de flesta tillfällen
5 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

EF-S 17-55mm f/2,8 IS USM
Putsduk Photo Microklear Cloth
UV-Filter 77mm PD WMC
6 538 SEK
EF-S 17-55mm f/2,8 IS USM
L-R1 kamerahuslock + bakre objektivlock till Canon EF
Motljusskydd LH-83J motsvarar EW-83J till Canon
6 198 SEK

Med den konstanta maximala bländaröppningen f/2,8 över hela zoomområdet och bildstabilisator för 3 stegs längre slutartid har EF-S 17-55 mm f/2,8 IS USM utmärkta optiska egenskaper och stora variationsmöjligheter för fotografering i svagt ljus.

Fördelar

 • Normalzoom som passar nästan alla tillfällen
 • Konstant bländaröppning som ger ett bra ljusinsläpp
 • Antireflexbehandling
 • Skarpa resultat oavsett bländarvärde
 • Snabb och tyst autofokus med STM-motor
 • Bildstabilisering

Bildstabilisering

Canons optiska bildstabilisator (IS) gör det möjligt att använda upp till 3 steg längre slutartid utan att risken för skakningsoskärpa ökar. Bildstabilisatorn är till stor hjälp i svagt ljus, för snabba motiv och när du fotograferar från fordon i rörelse.

Autofokus

En ringformad ultraljudsmotor (USM) arbetar med vibrationer med ultraljudsfrekvenser för att driva autofokusen extremt tyst, snabbt och noggrant. Motorn har högt vridmoment och startar och stannar mycket snabbt vilket också medverkar till noggrannheten. Dessutom kan autofokusen korrigeras manuellt när som helst utan omställning av objektivets AF-omkopplare.

Super Spectra Coating

Canons avancerade antireflexbehandling Super Spectra Coating och speciell utformning av linserna hindrar ljusslöja och spökbilder, som kan vara ett problem med digitala kameror på grund av reflexer i bildsensorn. Antireflexbehandlingen används också för att fintrimma och avstämma objektivens färgåtergivning för likformighet mellan olika objektiv.

Levereras med

 • Bakre och främre objektivlock
 • Manual

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.