Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

EF-S 17-55mm f/2,8 IS USM

Canon EF-S 17-55mm f/2,8 IS USM

Artikelnummer: 15274
  • Konstant maximal bländaröppning f/2,8 över hela zoomområdet
  • Bildstabilisator för 3 stegs längre slutartid
  • Skarp normalzoom för de flesta tillfällen
9 390 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

EF-S 17-55mm f/2,8 IS USM
UV-Filter 77mm PD WMC
Putsduk Photo Microklear Cloth
9 908 SEK
EF-S 17-55mm f/2,8 IS USM
Polarisationsfilter cirkulärt 77mm
L-R1 kamerahuslock + bakre objektivlock till Canon EF
11 139 SEK

Canon EF-S 17-55mm f/2,8 IS USM

Med den konstanta maximala bländaröppningen f/2,8 över hela zoomområdet och bildstabilisator för 3 stegs längre slutartid har EF-S 17-55 mm f/2,8 IS USM utmärkta optiska egenskaper och stora variationsmöjligheter för fotografering i svagt ljus.

Den cirkelrunda bländaröppningen medverkar till den attraktiva och jämna oskärpan utanför skärpedjupet, till exempel för att frilägga ett motiv mot bakgrunden.

Canons optiska bildstabilisator (IS) gör det möjligt att använda upp till 3 steg längre slutartid utan att risken för skakningsoskärpa ökar. Bildstabilisatorn är till stor hjälp i svagt ljus, för snabba motiv och när du fotograferar från fordon i rörelse.

En ringformad ultraljudsmotor (USM) arbetar med vibrationer med ultraljudsfrekvenser för att driva autofokusen extremt tyst, snabbt och noggrant. Motorn har högt vridmoment och startar och stannar mycket snabbt vilket också medverkar till noggrannheten. Dessutom kan autofokusen korrigeras manuellt när som helst utan omställning av objektivets AF-omkopplare.

Super Spectra Coating

Canons avancerade antireflexbehandling Super Spectra Coating och speciell utformning av linserna hindrar ljusslöja och spökbilder, som kan vara ett problem med digitala kameror på grund av reflexer i bildsensorn. Antireflexbehandlingen används också för att fintrimma och avstämma objektivens färgåtergivning för likformighet mellan olika objektiv.

Levereras med:

  • Bakre och främre objektivlock
  • Manual

Så här tycker vi:

"Den ultimata normalzoomen för APS-C sensorn! Med den konstanta bländaren på 2,8 gör att den lämpar sig perfekt för både video och stillbild på t.ex. en 7D eller 60D."

- säger Fredrik Dahl i Stockholmsbutiken.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.