Canon EF-S 17-55mm f/2,8 IS USM

EF-S 17-55mm f/2,8 IS USM

Artikelnummer: 15274
 • Konstant maximal bländaröppning f/2,8 över hela zoomområdet
 • Bildstabilisator för 3 stegs längre slutartid
 • Skarp normalzoom för de flesta tillfällen
7 990 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Beställningsvara
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Beställningsvara

Värdepaket

EF-S 17-55mm f/2,8 IS USM
UV-Filter 77mm PD WMC
Putsduk Photo Microklear Cloth
8 568 SEK
EF-S 17-55mm f/2,8 IS USM
L-R1 kamerahuslock + bakre objektivlock till Canon EF
Motljusskydd EW-83J till EF-S 17-55/2,8 IS USM
8 439 SEK

Canon EF-S 17-55mm f/2,8 IS USM

Med den konstanta maximala bländaröppningen f/2,8 över hela zoomområdet och bildstabilisator för 3 stegs längre slutartid har EF-S 17-55 mm f/2,8 IS USM utmärkta optiska egenskaper och stora variationsmöjligheter för fotografering i svagt ljus.

Fördelar

 • Normalzoom som passar nästan alla tillfällen
 • Konstant bländaröppning som ger ett bra ljusinsläpp
 • Antireflexbehandling
 • Skarpa resultat oavsett bländarvärde
 • Snabb och tyst autofokus med STM-motor
 • Bildstabilisering

Bildstabilisering

Canons optiska bildstabilisator (IS) gör det möjligt att använda upp till 3 steg längre slutartid utan att risken för skakningsoskärpa ökar. Bildstabilisatorn är till stor hjälp i svagt ljus, för snabba motiv och när du fotograferar från fordon i rörelse.

Autofokus

En ringformad ultraljudsmotor (USM) arbetar med vibrationer med ultraljudsfrekvenser för att driva autofokusen extremt tyst, snabbt och noggrant. Motorn har högt vridmoment och startar och stannar mycket snabbt vilket också medverkar till noggrannheten. Dessutom kan autofokusen korrigeras manuellt när som helst utan omställning av objektivets AF-omkopplare.

Super Spectra Coating

Canons avancerade antireflexbehandling Super Spectra Coating och speciell utformning av linserna hindrar ljusslöja och spökbilder, som kan vara ett problem med digitala kameror på grund av reflexer i bildsensorn. Antireflexbehandlingen används också för att fintrimma och avstämma objektivens färgåtergivning för likformighet mellan olika objektiv.

Levereras med

 • Bakre och främre objektivlock
 • Manual
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.