Canon Fjärrkontroll RC-V100
Artikelnummer: 1010568

Canon Fjärrkontroll RC-V100

Fjärrkontroll RC-V100

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
32 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Canon RC-V100
Canon RC-V100 är framtagen efter feedback från marknaden - för att hjälpa sina användare att förverkliga sina visioner. Fjärrkontrollen underlättar vid tagningar där flera kameror ingår, genom att nå samtliga kamerors inbyggda funktioner, bland annat de vanliga kontrollerna som bländare, zoom och vitbalans, men också mer avancerade justeringar som knee point/slope och master pedestal. Kontrollen är kabelbaserad och kompatibel med flera av Canons professionella filmkameror och Cinema EOS-kameror, inkl. XF300-serien, EOS C100, C300 och C500.

Med en ny, kostnadsfri firmware blir kontinuelig inspelning en tillgänglig funktion för EOS C100 och man kan även göra markeringar direkt i kameran, för att spara tid och göra det mer bekvämt för sig under redigeringen. Ytterligare uppdateringar finns också för korrigering av periferibelysning och detta säkerställer maximal bildkvalitet.

Kontroller
Slå på/av kamera
Starta/stoppa inspelning
Rec Review
Color Bars på/av
Tillgång till hela kamerans meny
Active button för att förhindra att du av en olyckshändelse råkar komma åt några funktioner
4 inställningsbara knappar för önskade inställningar
ND filter (C300, C500)
Knee Point/slope
Gamma-nivåer
Vitbalans
Svärta
Skärpa
Fokus
Zoom
Master Pedestal
Slutartid
Bländare
ISO


Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.