HJ14ex4,7IRSE

Canon HJ14ex4,7IRSE

Artikelnummer: 311362
269 995 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Lätt vidvinkelobjektiv för portabla applikationer 

Canon HJ14x4,7 IRSE är ett portabelt vidvinkelobjektiv för HDTV-produktion. Med ett brett omfång brännvidder, upp till  120 mm med den inbyggda extendern, och utmärkt vidvinkel på nästan 70 grader, passar detta objektiv flesta inspelningssituationer. Det är speciellt framtaget för professionella miljöer som kräver stor mobilitet och breda vidvinklar.

  • Inbyggd 2x extender
  • Bred vidvinkel
  • Manuell fokus
  • Ekologisk och ergonomisk design

Inbyggd 2x extender

Den inbyggda extendern gör att du kan utöka standardbrännvidden på 4,7-60 mm och multiplicera den med 2, vilket ger dig en maximal brännvidd på runt 120 mm.

Bred vidvinkel

Objektivet har en vidvinkel på nästan 70 grader vid 4,7 mm, vilket ger den en mångsidighet att fånga detaljer över hela bildbredden, i kristallklar skärpa.  

Manuell fokus

Den manuella fokusen ger dig total kontroll över dina bilder, och snabba justeringsmöjligheter.

Ekologisk och ergonomisk design

Alla objektiv från Canon är tillverkade med minimal miljöpåverkan i åtanke. Dessutom med en ergonomisk design som gör att du inte tröttnar även under riktigt långa arbetsdagar.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.