Stereomikrofon DM-E1

Canon Stereomikrofon DM-E1

Artikelnummer: 1026997
3 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

Få högkvalitativt ljud när du filmar med din EOS-kamera
Stereomikrofonen Canon DM-E1 är en kompakt och lätt, riktad mikrofon som levererar skarpt ljud med enastående prestanda. Få mer kontroll och bättre ljud när du filmar med din EOS-kamera tack vare mikrofonens tre olika upptagningsförmågor.

  • Shotgunläget gör att mikrofonen plockar upp ljud framför kameran - perfekt vid exempelvis intervjuer.
  • Stereo-läget (90°) fokuserar på ljud från en källa samtidigt som du får med en del av omgivningsljudet vilket är väldigt användbart vid filmning av en grupp människor, på fest eller exempelvis en orkester. 
  • Stereo-läget (120°) ger en mycket bredare vinkel på ljudet, perfekt för att fånga upp ljud från ett stort område som exempelvis en bröllopsmottagning utomhus eller ett stort band som spelar på scen.

Mikrofonen har ett inbyggt litiumbatteri som håller länge och med en lampa på på/av-knappen håller du alltid koll på batteriets status. Det medföljande vindskyddet gör att du får rena inspelningar med fokus på det du vill utan störande ljud från exempelvis vind.

Mikrofonen fungerar med Canon EOS-kameror som har filmläge och 3,5 mm mikrofoningång.

Fördelar:

  • Frekvensomfång på 50 Hz till 16 kHz
  • Tre olika upptagningsförmågor ger en flexibel och mångsidig användning
  • Passar alla EOS-kameror med filmläge och 3,5 mm mikrofoningång
  • Inbyggt batteri som räcker länge
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.