M2 200M med robotarm

Chasing-Innovation M2 200M med robotarm

Artikelnummer: 1051465
 • För inspektion av t.ex. skrov, bryggor, undervattenskonstruktioner samt sök och räddning
 • Designad för professionella användare
 • Kompatibel med extra utrustning som griparm, GoPro-kamera, lampor och lasermätare
39 580 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Enterprise-drönare under vattenytan

Efter att ha erövrat luften tittar tekniken nu åt andra håll och tar oss längre ner under ytan med den nya undervattensdrönaren M2 från Chasing. 

Fördelar

 • För inspektion av t.ex. skrov, bryggor, undervattenskonstruktioner samt sök och räddning
 • 8 drivmotorer
 • 200m drivlina
 • Designad för professionella användare
 • Utbytbart batteri
 • 4K-video
 • Max djup 100m
 • Kompatibel med extra utrustning som griparm, GoPro-kamera, lampor och lasermätare

Chasing var pionjärer inom undervattensdrönare med Gladius Mini, en lätt och prisvärd drönare för entusiaster. Nu tar man steget till enterprise-nivån i form av undervattensdrönaren M2. Drönarens konstruktion lämpar sig för inspektioner av skrov, bryggor, undervattenskonstruktioner samt sök och räddning. Nya funktioner för M2 är fler och starkare motorer, förbättrad kamera, förbättrad bildkvalitet och möjligheten att fästa lasermätare, griparmar eller andra tillbehör, upp till 1,5 kg, som kan komma hjälpa dig i ditt arbete.

Upp till tre knop och 100 meters djup

Trots sin låga vikt på 4,5kg har M2 en vektordriven motorlayout som möjliggör rörelser i alla riktningar. Den kan göra upp till tre knops hastighet, dyka ner till 100m och arbeta inom en 200m horisontell radie. Motorerna är utrustade med en anti-stuck motorteknik för att minska risken för att motorn fastnar i sanden. Detta gör att piloten kan arbeta säkert och pålitligt i alla typer av komplicerade undervattensmiljöer.

4K-video med bra dynamiskt omfång

M2-kameran erbjuder 4K-video, en ljusstark f/1,8-bländare och är utrustad med en 1/2,3" Sony CMOS-sensor med elektronisk bildstabilisering, vilket kraftigt förbättrar kamerans prestanda och det dynamiska omfånget. Drönaren är också utrustad med två dimbara LED-lampor på 2000 lumen. M2 levereras med ett 99Wh uppladdnignsbart batteri som ger en körtid på 2-4 timmar. Om du behöver en längre driftstid finns också ett 200Wh-batteri som extra tillbehör som förlänger driftstiden ordentligt.

Anslut externa tillbehör

En funktion som proffsen längtat efter är möjligheten att ansluta externa tillbehör för att förbättra drönarens funktioner. M2 är nu kompatibel med sofistikerade tillbehör som griparm, GoPro-kamera, externa LED-lampor och lasermätare etc. Den maximala fästbara kapaciteten är 1,5 kg och uppfyller många av branschens krav.

Chasing Robotarm till M2

Robotarm för användning tillsammans med Chasings undervattensdrönare M2. Griparmen ger dig förmågan att greppa, släppa, flytta samt ta föremål upp till ytan.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.