Colorama Bakgrund Chromagreen 2,72 x 11m #33

Colorama Bakgrund Chromagreen 2,72 x 11m #33

Bakgrund Chromagreen 2,72 x 11m #33

Artikelnummer: 302688
WebblagerFinns i webblager
Butik:
1 190 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Colorama Bakgrundspapper
Bakgrundspapper för fotografering, bredd 2.72 m / längd 11 m, färg Chromagreen (grön). Denna bakgrund framtagen att används som "Green Screen", d.v.s. nära en chromakey-färg (papperstillverkning har vissa begränsningar när det gäller yt- och färgjämnhet)

Standardrullarna är 2,72 meter breda och 11 meter långa. Vissa färger finns även i en extra bred och lång variant, 3,35 meter bred och 33 meter lång.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.