Bakgrund Chromagreen 2,72 x 11m #33

Colorama Bakgrund Chromagreen 2,72 x 11m #33

Artikelnummer: 302688
799 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Colorama Bakgrundspapper
Bakgrundspapper för fotografering, bredd 2.72 m / längd 11 m, färg Chromagreen (grön). Denna bakgrund framtagen att används som "Green Screen", d.v.s. nära en chromakey-färg (papperstillverkning har vissa begränsningar när det gäller yt- och färgjämnhet)

Standardrullarna är 2,72 meter breda och 11 meter långa. Vissa färger finns även i en extra bred och lång variant, 3,35 meter bred och 33 meter lång.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.