Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

DES-1005P PoE

D-Link DES-1005P PoE

Artikelnummer: 1043577
  • 5-portars stationär snabb Ethernet PoE + Switch
  • Anslut enheter för Power over Ethernet (PoE)
  • Idealisk för de flesta rum och kontor
579 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

5-portars stationär snabb Ethernet PoE + Switch

D-Link DES-1005P 5-portars stationär snabb Ethernet PoE + Switch gör att du kan ansluta enheter för Power over Ethernet (PoE) som trådlösa åtkomstpunkter, IP-kameror och IP-telefoner till nätverket. DES-1005P är konstruerad med hemma och småföretagare, och är kompakt och fungerar tyst och gör den idealisk för de flesta rum och kontor.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.