i1Display Pro Plus

X-rite i1Display Pro Plus

Artikelnummer: 1045938
  • 1886-standard gammakurva
  • Mäter ljusstyrka upp till 2000 nits
  • Kompatibel med USB-C och medföljande USB-C till USB-A-adapter
3 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Ej köpbar
Ej köpbar

Skärmkalibrering för optimal svarta och naturliga färger

X-rite i1 Display Pro plus är en uppdaterad version av i1 Display Pro. Det här är en skärmkalibrering för filmskapare och fotografer som vill ha ett avancerat alternativ och maximal kontroll på sin HD- och HDR-skärm. Den har tekniken för att uppnå optimal svarta och korrekta neutrala detaljnivåer för definierad skugga och mer noggrannhet i mörka färger.

Fördelar

  • Mäter ljusstyrka upp till 2000 nits
  • 1886-standard gammakurva
  • Kompatibel med USB-C och medföljande USB-C till USB-A-adapter

Användardefinierade inställningar

i1 Display Pro plus erbjuder avancerade användardefinierade inställningar, djupgående funktioner för kvalitetskontroll men även enkla fördefinierade bildlägen. Välj mellan hastighet eller detaljstyrning, helt efter ditt individuella arbetsflöde. För nutida och framtida behov.

Kolorimeter för bildskärm eller projektorprofilering

i1 Display Pro plus innehåller en nyutvecklad kolorimeter bundlad med mjukvara för bildskärm- eller projektorprofilering. Den nya industriledande kolorimetern bygger på ett optiskt system med specialtillverkade filter som erbjuder förstklassigt resultat på alla moderna displayteknologier och som dessutom går att uppdatera för framtida teknologier. Den nya kolorimetern kombinerar 3 funktioner: mätning av omgivningsljus, bildskärms- och projektorprofilering. En integrerad diffusor för mätning av omgivningsljus gör att man enkelt kan mäta ljuset på sin arbetsplats. Rotera diffusorn och den förvandlas ett bordsstativ för projektorprofilering. Slutligen monteras kolorimetern på bildskärmen och med hjälp av en integrerad motvikt, som enkelt går att justera, kalibreras och profileras bildskärmen.

För alla moderna bildskärmstekonologier

i1 Display Pro plus ger bästa möjliga resultat på alla moderna bildskärmsteknologier inklusive LED samt bildskärmar med utökad färgrymd (t.ex. AdobeRGB). Funktionen ADC - Automatic Display Control - justerar automatiskt bildskärmen för att ytterligare förenkla användningen. Den levereras med nästa generations mjukvara. Nya funktioner som t.ex. "Ambient Light Smart Control" som automatiskt mäter och kompenserar för förändringar av omgivningsljuset eller FlareCorrect som mäter reflektioner på bildskärmen och automatiskt kompenserar för t.ex. en högblank bildyta.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.