MacBook Pro 13", i7, 16GB RAM, 1TB SSD, Silver

Apple MacBook Pro 13", i7, 2,3GHz, 16GB RAM, 1TB SSD Silver

Artikelnummer: 1050399
 • Intel i7-processor
 • 16GB RAM
 • 1TB SSD-lagring
 • Ljudsystem med imponerande stereoljud och mikrofoner av studiokvalitet
 • 13" Retina-skärm
27 690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

MacBook Pro 13", i7, 2,3GHz, 16GB RAM, 1TB SSD Silver
Laptop stand Foldable Silver
LED Mobile Light L2 + BK15
29 179 SEK
MacBook Pro 13", i7, 2,3GHz, 16GB RAM, 1TB SSD Silver
Red Whips 12-pack
Kabelband x3
27 824 SEK
Det här är datorn för dig som kräver en kraftfull dator med hög prestanda. Den har en 13" Retina-skärm, 16GB RAM och en kraftfull i7-processor. Kombinationen av detta tillsammans med lång batteritid och 1TB SSD lagringsutrymme gör att du får en professionell dator med som klarar de flesta arbetsuppgifter och effektiviserar ditt arbetsflöde.

Fördelar

 • 13" Retina-skärm
 • Kraftfull i7-processor och 16GB RAM
 • Ljudsystem med imponerande stereoljud och mikrofoner av studiokvalitet
 • Stort lagringsutrymme på 1TB

Retina-skärm för en riktigt bra bild

Retina-skärmen gör att du får realistiska och detaljrika bilder där även text är skarp och tydlig. Den har en ljusstark LED bakgrundsbelysning på 500 nits som ger djup svärta och klara vita nyanser. Tack vare färgomfånget P3 får du levande färger och med True Tone-teknik anpassas vitbalansen automatiskt efter omgivningsljuset – vilket gör att alla bilder får ett naturligt ljus.

Kraftfull processor och stort minne för effektivt arbetsflöde

Med en avancerad kylarteknik kan den redan kraftfulla processorn hålla en hög prestanda under lång tid utan att överbelastas. I kombination med 16GB RAM-minne ger den dig möjlighet att arbeta med bild- och videoredigering, utan att det påverkar hastigheten negativt, utan istället skapas ett snabbt och sömlöst arbetsflöde.

Upplev imponerande stereoljud och mikrofoner av studiokvalitet

MacBook Pro 13" har ett ljudsystem som låter dig uppleva imponerande stereoljud. Dubbla kraftutjämnande baselement ger ett klart och naturligt ljud. De tre mikrofoner med kristallklart ljud av studiokvalitet är perfekt vid inspelning av poddar och musik.

Lagra alla dina filer med 1TB SSD

Den höga överföringshastigheten kan du enkelt läsa in dina tunga filer från lagringsenheten. 

Levereras med

 • MacBook Pro 13", i7, 2,3GHz, 16GB RAM, 1TB SSD Silver
 • 61W USB-C-strömadapter
 • USB-C-laddningskabel, 2 meter
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.