USB-C 3.0 - B Micro TetherPro 4,6m

Tether Tools USB-C 3.0 - B Micro TetherPro 4,6m

Artikelnummer: 1037612
  • >Större kabeldimension ger snabb och störningsfri överföring
  • Starkt orange ytterhölje för att synas tydligt
  • Koppla ihop kameran och datorn för blixtsnabb överföring
649 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
TetherPro USB-C till USB-B micro-kabel från Tether Tools. Kabeln är tillverkad för att möta de kraven på överföringshastigheter som fotografer som arbetar med tethering mellan kamera och dator i studio eller on-location kräver. Tether Tools kablar skiljer sig åt från din vanliga USB-kabel, den har en större kabeldimension, hel avskärmning och plätering ger snabb och störningsfri överföring av stora datamängder.

Fördelar

  • Större kabeldimension ger snabb och störningsfri överföring
  • Koppla ihop kameran och datorn för blixtsnabb överföring
  • Starkt orange ytterhölje för att synas tydligt
  • Slitstark

Diskretion – inget för Tether-fotografen

Den orangea färgen kan ses som lite udda men det är ett aktivt val från Tether Tools. Hur många gånger har du inte snubblat över kablar som inte syns på golvet? En starkt orange-kabel är svår att missa och du slipper onödiga avbrott under din fotografering för någon snubblar över din kabel. Komplettera med JerkStoppers för att skydda din kamera eller dator och eventuellt tejp om du föredrar att fästa kabeln på golvet. Kablarna har reversibel USB-C kontakt av högsta kvalitet i båda ändar vilket gör att kamera och andra tillbehör försedda med USB-C kontakt kan anslutas till datorer med USB-C port.

Levereras med

  • TetherPro USB-C 3.0 - B Micro TetherPro 4,6m
Obs! Denna kabel är endast avsedd för överföring av data. Använd ej kabeln för laddning av enheter.

 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.