Camera Controll Pro II, Mac/Win

Nikon Camera Controll Pro II, Mac/Win

Artikelnummer: 303705
1 959 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Camera Controll Pro II
Detta är ett fjärrfotograferingsprogram för studiofotografering med avancerade visningsfunktioner och stöd för Live-View-funktionen i D3 och D300. Du kan via en USB-anslutning fjärrstyra praktiskt taget alla funktioner (exponering, slutartid, bländare osv.) på andra Nikon D-SLR-kameror från en dator. Om du har en trådlös sändare (tillval) och en kompatibel kamera kan du använda ett trådlöst lokalt nätverk, LAN (Wi-fi), eller en trådlös Ethernet-anslutning. Fotograferingsdata överförs direkt till datorn vilket gör arbetet med att fotografera, föra över bilder och spara både smidigt och lätt.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.