Dator & Tillbehör

Köp dator, skärm, datortillbehör och skrivare hos oss, online eller i butik! Här hittar du allt från stationära datorer till laptops och ett stort utbud av datortillbehör som skrivare, bildskärmar, hårddiskar och ritplattor. Oavsett om du vill rusta upp hemmakontoret eller letar efter bra och kraftfulla datorer för kreativt skapande så hittar du vad du behöver hos oss. Handla produkter från varumärken som Logitech, Asus, Apple, Eizo, BenQ, Epson och Lacie med flera. Köp direkt online eller besök oss i butik.

1828 produkter
Visa som
Sortera efter
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.