Bärbar dator

Hitta din nästa bärbara dator eller laptop hos Scandinavian Photo. Vi har flera modeller från populära varumärken som Apple, ASUS och MSI. Oavsett om du jobbar med bild, video eller ljud så har vi en dator som passar ditt skapande. Välj mellan specifikationer som 4K-skärm, supersnabb SSD-hårddisk och 360°-gångjärn. Vi har bärbara datorer med kraftfull prestanda för krävande grafik, tunga arbetsuppgifter och snabb multitasking. Besök oss idag för att se vårt utbud. Köp direkt onlin eller besök oss i butik för personlig rådgivning.

59 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Dator
Varumärken
Internminne
Skärmstorlek
Processor
Hårddiskkapacitet
Grafikkort
Färg
Videominne
Fysiska anslutningar
Operativsystem
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.