Apple Magic Mouse
Apple Magic Mouse
Apple Magic Mouse
Apple Magic Mouse
Apple Magic Mouse

Apple Magic Mouse

Apple Magic Mouse

Artikelnummer: 1053226
WebblagerBeställd, okänd leveranstid
Butik:
  • Ansluts trådlöst via Bluetooth
  • Uppladdningsbart batteri
  • Multi-Touch-yta
890 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Apple Magic Mouse är en trådlös och uppladdningsbar mus med en design som gör att den glider bättre på underlaget. Tack vare Multi-Touch-ytan kan du använda enkla gester, som att svepa mellan webbsidor eller skrolla genom dokument. Det inbyggda batteriet varar i upp till en månad på endast en laddning och musen är redo att börja jobba. Medföljande USB-C till Lightning-kabel går att använda till att parkoppla samt ladda musen genom att ansluta den till en USB-C-port i din Mac.

Levereras med

  • Apple Magic Mouse
  • USB-C till Lightning-kabel
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.