Router

Routern är hjärtat i ditt hemnätverk som delar ut internetanslutning trådlöst och/eller via kabel till allt från datorer, mobiltelefoner och spelkonsoler till smarta hushållsprodukter. Både hastighet, räckvidd och antal uppkopplade enheter är viktiga egenskaper hos en router. Hos oss hittar du routers från kända varumärken som Asus och TP-Link. Köp router online eller i butik hos oss på SP.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.