Satechi USB-C Slim Multiport Ethernet Adapter, Silver
Satechi USB-C Slim Multiport Ethernet Adapter, Silver
Satechi USB-C Slim Multiport Ethernet Adapter, Silver
Satechi USB-C Slim Multiport Ethernet Adapter, Silver
Satechi USB-C Slim Multiport Ethernet Adapter, Silver
Satechi USB-C Slim Multiport Ethernet Adapter, Silver

Satechi USB-C Slim Multiport Ethernet Adapter, Silver

Ultraportabel USB-C-hub med 7 portar

Artikelnummer: 1054562
WebblagerFinns i webblager
Butik:
  • Anslut till datorn med USB-C
  • Elegant och ultrakompakt design i aluminium
  • Gigabit Ethernet, USB-C snabbladdning (60W) & stöd för 4K HDMI (60Hz)
  • SD-kortläsare för backup av filer

Välj färg

799 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Värdepaket

USB-C Slim Multiport Ethernet Adapter, Silver
Red Whips 12-pack
Kabelband x3
933 SEK
USB-C Slim Multiport Ethernet Adapter, Silver
HDMI A Male - A Male, Slim 1m
USB-A - USB-C Gen1 1m
1 127 SEK
Satechi USB-C Slim Multiport Ethernet Adapter är en ultraportabel USB-C-hubb där du får en sömlös kombination av sju portar i en kompakt enhet. Gigabit Ethernet, 4K HDMI (60Hz) och USB-C med stöd för strömförsörjning är bara några av de portar som gör det enkelt för dig att ansluta all din utrustning. Den har en enkel plug and play-design och stilren aluminiumfinish. Ta med din arbetsyta när du är på språng eller få ett välstädat och stilrent skrivbord hemma eller på kontoret.

Anslutningar

  • 1x USB-C Power Delivery (upp till 60W)
  • 1x 4K HDMI (60Hz)
  • 1x Gigabit Ethernet
  • 2x USB-A (upp till 5 GB/s)
  • 1x Micro/SD-kortläsare
Satechi Multiport USB-C-hub

Gigabit Ethernet för stabil nätverksanslutning

Gigabit Ethernet-porten är idealisk för dig som söker en stabil nätverksanslutning när du är ute på location eller resor. Den kan exempelvis användas på platser där WiFi-täckningen är bristande eller på hotellrum där du vill vara säker på att få en mer stabil anslutning.

Upplev 4K HDMI

HDMI-porten ger dig en skarp upplevelse och en högupplöst visning på alla HDMI-förberedda skärmar. Anslut en HDMI-kabel (2.0 eller högre) från din skärm till adaptern och få en knivskarp videoutgång med en upplösning upp till 4K 60Hz. Kräver en direktanslutning HDMI till HDMI.

Strömförsörjning och kringutrustning

USB-hubben är också utrustad med en USB-C PD-port som gör att du kan strömförsörja din utrustning – exempelvis en laptop upp till 60W. USB-C-enheten som du ansluter måste dock ha stöd för USB-C PD-protokoll (2.0 eller högre). Utöver dessa har hubben också två USB-A-portar samt microSD/SD-läsare för överföring och backup av filer var du än är.

Elegant och ultrakompakt design

Den stilrena designen och kompakta formfaktorn gör den här usb-hubben perfekt att ta med dig när du är på språng – utan att behöva offra tillgången till annan kringutrustning.

Levereras med

  • Satechi USB-C Slim Multiport Ethernet Adapter

Bra att veta! Hubben stöder inte Apple Super Drive och USB-portarna kan inte ladda en iPad. Enligt rekommendation bör endast 1 hårddisk anslutas i taget.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.