Adapter & splitter

När kabeln inte passar eller uttaget inte stämmer överens med sladden så kan en adapter vara lösningen. Vi har många olika adaptrar och splitters som gör det enkelt att koppla ihop dina enheter och prylar med varandra. Välj mellan adapter för ljud, video eller dator och mobil för att kunna ansluta all din utrustning så som du önskar. Köp adapter och splitter direkt online eller besök oss i butik.

62 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Kablar
Varumärken
Kabel-typ
Storlek
Passar till
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.