Apple Lightning - USB-C 1m
Apple Lightning - USB-C 1m
Apple Lightning - USB-C 1m

Apple Lightning - USB-C 1m

Lightning till USB-C laddningskabel

Artikelnummer: 1054143
WebblagerFinns i webblager
Butik:
  • USB-C till lightning
  • Ladda iOS-enheter via USB-C-strömadapter
  • Längd: 1 meter
199 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Anslut din iPhone, iPad eller iPod med Lightning-kontakt till din Mac med USB-C eller Thunderbolt 3 (USB-C) för synkning och laddning, eller till din iPad med USB-C för laddning.

Fördelar

  • USB-C till lightning
  • Ladda iOS-enheter via USB-C-strömadapter
  • Längd: 1 meter
Du kan också använda den här kabeln till att ladda iOS-enheter med en Apple 18, 20, 29, 30, 61, 87eller 96 W USB-C-strömadapter och även dra nytta av snabbladdningsfunktionen på vissa iPhone- och iPad-modeller.

Levereras med

  • Apple Lightning - USB-C 1m
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.