Apple Lightning to USB 3 Camera Adapter
Apple Lightning to USB 3 Camera Adapter

Apple Lightning to USB 3 Camera Adapter

Anslut din kamera till Apple-enheter

Artikelnummer: 1050598
WebblagerFinns i webblager
Butik:
  • USB 3 till Lightning-adapter
  • Apple original
499 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Värdepaket

Lightning to USB 3 Camera Adapter
Red Whips 12-pack
Väska Cable Management 10 V2.0
837 SEK
Lightning to USB 3 Camera Adapter
Minneskortläsare TS-RDF8K All-In-1 USB 3.0/3.1
Red Whips V2.0 12-pack X2
947 SEK
Använd Apple USB3-kameraadapter med Lightning för att enkelt att överföra bilder och videor från en digitalkamera med hög upplösning till iPad Pro. När du ansluter Lightning till USB 3-kameraadaptern öppnar iPad Pro automatiskt Appen Bilder så att du kan välja vilka bilder och videor du vill importera. Sedan ordnar den innehållet i album.

Fördelar

  • USB 3 till Lightning-adapter
  • Apple original
Om du kombinerar Lightning till USB 3-kameradaptern med en USB-strömadapter kan du göra ännu mer med din iPad Pro. Du kan ansluta USB-enheter som hubbar, Ethernet-adaptrar, ljud-/MIDI-gränssnitt och kortläsare för CompactFlash, SD, microSD med flera.

Lightning till USB 3-kameraadaptern hanterar vanliga bildfilformat som jpeg och raw samt SD- och HD-videoformat, till exempel H.264 och mpeg-4. iPad Pro 12,9 tum (första och andra generationen) och iPad Pro 10,5 tum överför data i USB 3-hastighet, medan iPad Pro 9,7 tum använder USB 2.0.

Levereras med

  • Apple Lightning to USB 3 Camera Adapter
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.