Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Dagsljus lamphuvud med ljusstyrka på 60 000 lux

Dedolight LED-belysning DLED9-D

Artikelnummer: 1031633
  • Justerbar från 4° till 50° och dimmbar 0-100%
  • Levererar en ljusskälla med 5600k och högt färgåterskapningsvärde på CRI >91
  • Lampan är IP40-klassad
10 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Dedolight DLED9-D LED-belysning

DLED9-D Dagsljus lamphuvud levererar en ljusskälla med 5600k och högt färgåterskapningsvärde på CRI >91. Justerbar från 4° till 50° och dimmbar 0-100%. Utöver det är ljusstyrkan hela 60'000 lux vid 0,91m vid spot-belysning och drar enbart 90W.

Det kompakta lamphuvudet är designat med passiv kylning, så det är helt tyst och genererar inte några oönskade ljud och går att rikta. Det finns även en hållare för 5.1" tillbehör såsom vidvinkeladapter för att få en bredare ljusspridning. Lampan är IP40 klassad.

Lampan drivs av nätdelen DT9-E som köps till separat.

 

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.