Fäst din kamera, belysning eller tillbehör med klämma

Dinkum Systems ActionPod Pro

Artikelnummer: 1023502
  • Fäst kamera eller tillbehör och kläm fast stativet
  • Ger kreatörer goda möjigheter till unika vinklar
  • Utrustningen fästs på stativet med stativet 1/4"-skruv
449 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Behöver du montera din utrustning på knepiga ställen eller fästa den i en bordsskiva? Då är ActionPod Pro helt rätt för dig. Det är ett smidigt böjbart stativ med klämma för snabb montering. Stativet är stabilt och kan fästas var som helst - på din cykel, skateboard, en bildörr, ryggsäck, motorcykel eller möjligtvis ett träd.

Fördelar

  • Fäst kamera eller tillbehör och kläm fast stativet
  • Ger kreatörer goda möjigheter till unika vinklar
  • Utrustningen fästs på stativet med stativet 1/4"-skruv

Montera din utrustning och kläm fast

Den starka fjäderklämman säkerställer en fast bas och kan enkelt flyttas. Armen är ca 23 cm lång och har sju länkar så att du enkelt kan förkorta och förlänga den utifrån dina behov samt böja den till nästan vilken form som helst. Passar perfekt till systemkamera, actionkameror och mindre videokameror upp till 1,3 kg samt tillbehör med 1/4"-gänga.  

Levereras med

  • Dinkumsystems ActionPod Pro
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.