DJI Inspire 2 ProRes (ej kamera)
DJI Inspire 2 ProRes (ej kamera)
DJI Inspire 2 ProRes (ej kamera)
Artikelnummer: 1049010

DJI Inspire 2 ProRes (ej kamera)

Inspire 2 ProRes (ej kamera)

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • DJI Cendence och CrystalSky
  • DJI Focus Handwheel 2
  • Apple ProRes
46 900 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

DJI Inspire 2 med Apple ProRes

DJI Inspire 2 placerar professionella videoegenskaper i luften. Med Apple ProRes för maximala efterbehandlingsmöjligheter förändrar Inspire 2 möjligheterna för luftburen video och stillbild.

Fördelar:

  • DJI Cendence och CrystalSky
  • DJI Focus Handwheel 2
  • Apple ProRes
  • Sensorer även uppåt
  • Dubbla batterier

DJI Cendence och CrystalSky

Med Cendence har du möjlighet att ställa in fjärrkontrollen som du själv vill, men egna funktioner för olika knappar. För snabba justeringar kan du skapa genvägar som ger tillgång till en viss grupp av inställningar eller snabbt komma åt inställningar du ofta använder. Genom att hålla ner en knapp och vrida på inmatningshjulet kan du snabbt komma åt inställningar som slutartid, ISO, bländare och kontroll av gimbalen.

CrystalSky är en väldigt ljusstark skärm designad för att användas utomhus och ger en klar och synlig bild även i starkt solljus. Monitorn är designad från grunden att fungera ihop med DJI Go App för att ge kameraoperatören full kontroll.

DJI Focus Handwheel 2

DJI Focuswheel 2 gör det möjligt att ställa skärpa, ändra bländare eller justera brännvidd med väldigt hög noggrannhet och precision

Dubbla redundanta batterier med värmeelement

För hög driftsäkerhet är Inspire 2 utrustad med dubbla redundanta batterier och en flygtid på upp till 27 minuter. Ifall ett batteri skulle fela så tar det andra över så drönaren säkert kan återvända till marken. Inspire 2 är även utrustat med inbyggda värmeelement för att säkerhetsställa drift under kalla (-20°C) förhållanden, då temperaturen gör att batteriers prestanda försämras avsevärt.

Trådlös kontroll med störa möjligheter

Med DJI Lightbridge kan du styra din Inspire 2 från ett avstånd av 7km i optimala förhållanden och drönaren kan leverera en liveström i upp till 1080p bildkvallitet till handkontrollen. Med stöd för två handkontroller kan piloten får en liveströmmad video ifrån drönarens FPV kamera för att ha maximal kontroll på flygningen under tiden kameran kontrolleras av kameraoperatören med sin egen handkontroll. Med Broadcast-mode kan du livesända en 1080i50/720p60 videoström via handkontrollen och sedan direkt ut på webben eller tv-nätet.

OBS! Kamera ingår ej denna artikel.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.