DJI Mini 3 (EU)
DJI Mini 3 (EU)
DJI Mini 3 (EU)
DJI Mini 3 (EU)
DJI Mini 3 (EU)
DJI Mini 3 (EU)
DJI Mini 3 (EU)
DJI Mini 3 (EU)
DJI Mini 3 (EU)
DJI Mini 3 (EU)
DJI Mini 3 (EU)
DJI Mini 3 (EU)
DJI Mini 3 (EU)
Artikelnummer: 1101021

DJI Mini 3 (EU)

Kompakt drönare med avancerade funktioner för en smidig flygning

Webblager
Beställningsvara
Butikslager:
 • Högupplöst 4K 30fps video
 • 38 minuters max flygtid
 • Upp till 10 km räckvidd
4 690 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

DJI Mini 3 är en kompakt och ultralätt drönare som alltid är redo för dina äventyr. Den har en förlängd batteritid gentemot föregångaren, fantastisk 4K-video för att fånga verklighetstrogna färger och detaljer, och roliga funktioner som True Vertical Shooting för fantastiska bilder som direkt är redo att delas i dina sociala medier. Oavsett om du tar en promenad på stranden, backpackar över helgen eller åker ut på en månadslång roadtripp är du med Mini 3 redo att fånga varje ögonblick.

Fördelar

 • Ultralätt och hopfällbar design
 • 38 minuters max flygtid
 • Upp till 10 km räckvidd under optimala förhållanden och fri sikt
 • 1/1,3”-sensor
 • Högupplöst 4K 30fps video
 • Intelligenta lägen och quickshots
Mini 3 är en kompakt och ultralätt 4K-drönare

Ta spänningen med dig

DJI Mini 3 har en hopfällbar design och väger endast 249 g så att du enkelt ska kunna packa ner den i väskan eller fickan för att ta med på ditt nästa äventyr.

Oroa dig mindre, flyg mer

Du behöver inte längre känna ångest vid låg batterinivå utan kan enkelt låta din drönare sväva med självförtroende och sinnesfrid. DJI Mini 3 kommer nämligen med standard Intelligent Flight Battery för att ge en maximal flygtid på upp till 38 minuter.

Låt färgerna flyga

Spela in i bländande 4K med verklighetstrogna färger både dag och natt. Mini 3:s kamera är utrustad med en 1/1,3-tums CMOS-sensor med dubbla inbyggda ISO och HDR-teknik. Under dagen kan du fånga högdagrar och skuggdetaljer för mer nyanserade visuella resultat med större djup.

True vertical shooting

Oavsett om det är ett högt frodigt träd eller en hög byggnad kan du komponera din bild exakt som du vill ha den och samtidigt hålla allt inom ramen. En innovativ kardandesign gör att kameran snabbt kan ändra vinkel. Med en snabb övergång till True Vertical Shooting blir en tillfällig bild ett slående konstverk redo för dina sociala medier.

Med Mini 3 får du maximal effekt med minimal ansträngning

Maximal effekt, minimal ansträngning

Få avancerade bilder på några sekunder med bara ett tryck med QuickShots som Dronie, Circle, Helix, Rocket och Boomerang. Du kan skicka resultaten till din mobila enhet för att spara eller dela lika snabbt med QuickTransfer.

Flyg mjukt och stadigt, även i kraftig vind

DJI Mini 3 flyger mjukt och stadigt i vindar upp till 10,7 m/s. Och med DJI O2 digital videoöverföring kan du njuta av en räckvidd på upp till 10 km och kraftfulla anti-störningsfunktioner.

Upplev allt från häpnadsväckandande perspektiv med Mini 3

Upplev allt från häpnadsväckande perspektiv

Välj mellan vidvinkel-, 180°- och sfärpanorama, så gör DJI Mini 3 resten och genererar ett panoramamästerverk, redo för att delas direkt.

Avancerade funktioner, utan ansträngning

Att flyga är enklare än du tror, ​​och DJI Mini 3 stöder en massa intelligenta funktioner som hjälper dig att komma igång direkt:

 • Funktionen Auto Takeoff hjälper dig att starta din flygresa.
 • Funktionen Return to Home (RTH) inkluderar Smart RTH, Low Battery RTH och Failsafe RTH. Detta instruerar flygplanet att automatiskt återgå till sin startpunkt i situationer som en tappad signal eller lågt batteri.
 • Flygplanet kombinerar GNSS och det infraröda avkänningssystemet för att sväva stabilt och exakt, så att du kan flyga tryggt.

Levereras med

 • DJI Mini 3
 • Intelligent Flight Battery
 • Reservpropellrar
 • USB-C-kabel
 • Gimbalskydd
 • 6 st skruvar
 • Skruvmejsel

*Levereras utan fjärrkontroll

Läs mer om drönarregler och drönarkort här!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn