Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Osmo Pro/RAW - Wired Video Adapter

DJI Osmo Pro/RAW - Wired Video Adapter

Artikelnummer: 1034592
249 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Ej köpbar
Ej köpbar

Värdepaket

Osmo Pro/RAW - Wired Video Adapter
Tillbehörsarm till Osmo Part 5
CrystalSky Mounting Bracket Part 4 till Osmo
1 608 SEK1 784 SEK

Ger dig en kabelburen videosignal från din DJI Osmo Pro/RAW

Wired Video Adapter konverterar videosignalen till en USB-signal. Används för att ansluta din Osmo Pro/RAW till en DJI CrystalSky-monitor.

Mer information finner du i produktens manual.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.