DJI Zenmuse P1
DJI Zenmuse P1
DJI Zenmuse P1
Artikelnummer: 1052236

DJI Zenmuse P1

Högupplöst fotogrammetrisk kamera

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • 45mp fullbildssensor med 4.4 μm pixelstorlek
  • Ta foto med 0,7 sekunders intervaller
  • 35mm objektiv ingår
64 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Ta kontrollen med DJI Zenmuse P1. Med en 3-axlig stabiliserad gimbal och sin fullbildsensor kan du vara säker på att Zenmuse P1 levererar ett tillförlitligt och professionellt resultat. Behöver du få fram 3D-modeller, göra topologiska undersökningar eller besiktiga och inspektera ert elnät? Zenmuse P1 från DJI klarar allt detta och mer där till.

Fördelar

  • 45mp fullbildssensor med 4.4 μm pixelstorlek
  • 35mm objektiv ingår
  • Ta foto med 0,7 sekunders intervaller
  • Täck stora ytor
  • TimeSync 2.0
DJI Zenmuse P1

Avancerad fotogrammetri

Extraordinär effektivitet
P1 har en fullbildssensor, brusfri, högkänslig sensor som kan ta ett foton i intervall på 0,7 s under flygningen och täcker upp till 3 km2 i en enda flygning.

Mycket hög noggrannhet

Zenmuse P1 är utrustad med en global mekanisk slutare och det helt nya TimeSync 2.0-systemet som synkroniserar tid över moduler på mikrosekundnivå. Du får centimeterprecision på din data kombinerat realtidspositionskompensering.

Robust mångsidighet

Skapa 2D-, 3D- och detaljerade modeller tack vare den integrerade 3-axliga gimbalen som kan utrustas med 24/35/50mm linser och Smart Oblique Capture-funktionen.

Smart Oblique Capture

Täck upp till 7,5 km2 på en enda arbetsdag med P1. Förbättra effektiviteten vid snedbilds fotografering med "Smart Oblique Capture", där gimbalen automatiskt roterar för att ta bilder i de olika vinklar som behövs. Endast foton som är väsentliga för 3D modellen kommer att tas vid kanten av flygområdet, vilket ökar effektiviteten vid efterbehandlingen med 20% till 50%.

Smart Oblique Capture

Täck upp till 7,5 km2 på en enda arbetsdag med Zenmuse P1. Förbättra effektiviteten vid snedbilds fotografering med "Smart Oblique Capture", där gimbalen automatiskt roterar för att ta bilder i de olika vinklar som behövs. Endast foton som är väsentliga för 3D modellen kommer att tas vid kanten av flygområdet, vilket ökar effektiviteten vid efterbehandlingen med 20% till 50%.

Smart Data Management

Verifiera datakvaliteten omedelbart efter flygningen genom att kontrollera positionsdata och antal tagna bilder, samt RTK-status och positioneringsnoggrannhet.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn