DJI Mini 3 Pro Fly More Kit
DJI Mini 3 Pro Fly More Kit
Artikelnummer: 1055458

DJI Mini 3 Pro Fly More Kit

Tillbehörspaket till DJI Mini 3 Pro

Webblager
Ej köpbar
Butikslager:
 • Färdigt paket med två batterier, propellrar, laddningshubb och väska
 • Maxa flygtiden med din DJI Mini 3 Pro
 • Ger upp till 68 minuters extra flygtid (34 minuter per batteri)
2 390 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Maximera flygtiden med din drönare! DJI Mini 3 Pro Fly More kit ger dig upp till 68 minuters flygtid och möjlighet att kunna ladda tre batterier i följd genom DJI laddningshubb. DJI Fly More Kit underlättar din drönarflygning genom att du får allt du behöver!

Fördelar

 • Färdigt paket med två batterier, propellrar, laddningshubb och väska
 • Maxa flygtiden med din DJI Mini 3 Pro
 • Laddningshubben kan ladda upp till tre batterier i följd
 • Extrapropellrar för att du inte ska missa någon flygning
 • Ger upp till 68 minuters extra flygtid (34 minuter per batteri)

Två extrabatterier till DJI Mini 3 Pro

När du ska använda ditt batteri för första gången behöver du aktivera det då DJI Mini 3 Pro flight-batterier är i viloläge när du får det. Innan du använder batteriet ska du montera det i din drönare eller koppla in det medföljande DJI Mini 3 Pro Two-way charging Hub och ansluta drönaren eller laddningshubben till en laddare för att ladda det och samtidigt aktiveras ditt batteri.

Ladda upp tre batterier i följd

Vill du ladda både drönarens batteri och batterierna som ingår i fly more kit i samma laddare? I Fly more kit ingår hubben DJI Mini 3 Pro Two-way charging hub som ger din möjlighet att ansluta tre batterier som laddas i följd för att du alltid ska ha ett batteri tillgängligt så fort det är färdigladdat och nästa batteri påbörjas i stället för att alla ska laddas samtidigt.

Extrapropellrar till DJI Mini 3 Pro – missa aldrig en flygning

I Fly more kit får du med extra propellrar till din DJI Mini 3 Pro. Det är alltid bra att ha med när du är ute och flyger ifall drönarens propellrar skadas eller slits. Du kan enkelt byta ut dem hjälp av en skruvmejsel och det finns två par som är markerade och de ska monteras vid de två motorerna som har en markör medan de omarkerade ska monteras på de omarkerade motorerna. Det är rekommenderat att du känner på skruvarna för varje 30 timmar du flyger (uppskattat cirka 60 flygningar).

Levereras med

 • DJI Fly More Combo
 • 2 x DJI Mini 3 Pro Intelligent Flight Battery
 • DJI Mini 3 Pro Propellers
 • DJI Mini 3 Pro Two-way charging Hub
 • USB-C till USB-A-kabel
 • Förvaringsväska
Bra att veta! Köp till en USB-C PD-laddare till laddningshubben för att kunna strömförsörja den. Du hittar laddare under fliken passande tillbehör.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn