Eartec Hub till UltraLite headset
Artikelnummer: 1031433

Eartec Hub till UltraLite headset

Lätt och laddningsbar basstation till Eartec Ultralite

Webblager
Beställs från leverantör till dig. Leverans inom 2-6 dagar
Butikslager:
8 490 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Eartec HUB är en basstation i miniformat, som antingen kan placeras på ett strategiskt ställe på din inspelningsplats, eller bäras i ditt bälte. Denna smarta HUB låter upp till 7 Eartec Ultralite headsets och deras användare vara uppkopplade i full duplex. Den stödjer två kanaler, använder laddningsbara lithiumbatterier och har en stark räckvidd på drygt 350 meter.

Fördelar

  • Full duplex
  • Upp till 8 användare
  • 350 meters räckvidd
  • 2 användbara kanaler
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.