Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

5 Vario med Cinema Flexväst, förlängd arm +130mm

Easyrig 5 Vario med Cinema Flexväst, förlängd arm +130mm

Artikelnummer: 1030661
34 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Easyrig Vario 5

Vario 5 har samma fördelar som övriga Easyrig-modeller med den extra fördelen att du kan justera spänningen för att anpassa den till en stor mängd olika kameror och konfigurationer. Den har justerbart viktomfång på 5-17 kg och en justeringsskruv som gör det enkelt att justera spänningen och effekten på linjen. Med samma stadighet som tidigare lindras belastningen på din rygg, nacke och axlar och omfördelas till höfterna så att du kan filma med komfort.

Denna modell inkluderar Cinema Flexväst och förlängd arm med 130mm.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.