Batteri ultimate lithium AA/LR6 4-pack

Energizer Batteri ultimate lithium AA/LR6 4-pack

Artikelnummer: 315331
  • 4-pack
  • Fritt från kvicksilver och kadmium
119 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Energizer Ultimate Lithium AA 4-pack
Idealiskt för GPS, walkie talkie, bärbara spel och PC accessoarer, digitalkameror (x7 fler bilder). MP3 spelare (x4.5h jämfört med alkaline) och CD-spelare (x3.5 jämfört med alkaline). Väger 33% lättare än vanliga alkaliska batterier. Klarar extrema temperaturer mellan -40 till +60 grader C. Läcker inte med en design som förhindrar läckage. Fritt från kvicksilver och kadmium. 15 års livslängd.

Rekommenderas ej att användas tillsammans med Canonblixtar.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.