Premium Glossy Rulle 24" x 30,5m 260gr

Epson Premium Glossy Rulle 24" x 30,5m 260gr

Artikelnummer: 558072
  • Högglansigt fotopapper
  • Ger ett lyxigt, professionellt intryck
  • 25 blad
1 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Detta är ett hartsbelagt fotopapper med utseendet och känslan hos riktigt fotografiskt papper. Mediet är idealiskt för fotografiska reproduktioner och grafik som kräver hög bildkvalitet med en jämn högglansig yta. Mediet kan lamineras.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.