Epson Traditional Photo Paper A3+ 330gr 25blad
Artikelnummer: 305226

Epson Traditional Photo Paper A3+ 330gr 25blad

Traditional Photo Paper A3+ 330gr 25blad

Webblager
Okänd leveranstid
Butikslager:
  • Mycket högt D-max ger en bred färgskala
  • Snabbtorkande papper
  • Fiberpappersbas
1 290 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Epson Traditional Photo Paper är framtagen exklusivt för Epson's UltraChrome K3 bläck i samarbete med många av fotobranchen ledande fotografer för att säkra att det möter deras högt ställda krav. De som har varit med vid framtagandet av Traditional Photo Paper har kommenterat att det inte bara påminner om silverpapper utan också har större kreativ kontroll genom den djupa svärtan och fina gradationen i svartvitt och förmågan att återge exakta färger vilket inte var möjligt med vanliga fiberbaspapper.

Ytan motsvarar halvblankt papper.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.