Focusrite Vocaster Two
Focusrite Vocaster Two
Focusrite Vocaster Two
Artikelnummer: 1056470

Focusrite Vocaster Two

Smidigt 2-kanaligt ljudkort för blogg, vlogg och poddcast

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Automatisk volymkontroll
  • Effekter specialanpassade för tal
  • 2 mikrofonförstärkare, +70dB
2 690 SEK
Fri frakt vid köp över 1 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Vill du starta en podcast? Eller kanske bara uppgradera din befintliga inspelningsrigg? Då är Vocaster från Focusrite något för dig. Aldrig har det varit så lätt att komma igång att podda, streama eller vlogga som med Vocaster. Ställ in den rätta volymen med Vocasters auto-gain funktion och sätt ljudet med ett enkelt knapptryck med någon av dess fyra olika ljudinställningar. Vocaster är ett kraftfullt men portabelt ljudkort med en rad användbara funktioner så koppla ihop den med din iPad, Mac eller Windows dator och börja spela in framtidens content redan idag.

Fördelar

  • Auto-Gain – Sätt volymen automatiskt med ett enkelt knapptryck
  • 2 kraftfulla mikrofonförstärkare med hela +70 dB 
  • 4 olika effekter för tal
  • Loopback funktion
  • Hinderburg programvara ingång

Kraftfulla mikrofonförstärkare 

Vocaster har två mikrofonförstärkare som klarar de mest krävande mikrofoner. Med sina 70dB gain slipper du använda extra tillbehör om du använder dynamiska mikrofoner så som Shure sm7b. Ställ snabbt och enkelt in inspelningsvolymen med Vocasters auto-gain funktion som mäter av styrkan i din röst och ställer därefter in mikrofonförstärkarens nivå automatiskt.

Effekter och programvara

Att få till ett bra ljud är både enkelt och lätt med Vocaster. Med ett enkelt knapptryck aktiverar du en av de fyra förinställda ljud specialanpassade för radio, podd och vlogg. Vill du sen efterarbeta ljudet ingår även programvaran Hinderburg Lite som gör det extra lätt att ta din produktion från inspelning hela vägen till publicering. 

Ta in gäster via telefon

Vill du ta in externa gäster via telefon löser du det enkelt via Bluetooth eller att helt enkelt koppla ihop Vocaster med telefonens uttag och Vocasters TRRS port. Skulle din telefon inte ha TRRS kan du enkelt koppla ihop den med Lightning till TRRS eller USB Type-C till TRRS. TRRS kabel och adapter ingår ej. 

Levereras med

  • Focusrite Vocaster Two Podcast ljudkort
  • USB Type-C till USB Type-A kabel
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn