Manfrotto Växelhuvud 410 Junior
Artikelnummer: 44940

Manfrotto Växelhuvud 410 Junior

Stabilt trevägshuvud med justering i tre riktningar

Webblager
Beställd. Okänd leveranstid
Butikslager:
  • Klarar 5kg belastning och väger 1,2kg
  • Klarar upp till 5kg
  • Fotohuvudet har en snabbplatta
3 490 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Manfrotto 410 Junior
Ett extremt kompakt fotohuvud som man med precision kan justera i tre riktningar, panorering, tiltning och sidotiltning. Man kan friställa huvudet så att man snabbt kan ställa in det för hand, och sedan låsa det och göra de slutliga finjusteringarna med reglagen. Fotohuvudet har även en snabbplatta.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.