Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

BeautyDish 50cm för HotShoe-blixt

Fotobestway BeautyDish 50cm för HotShoe-blixt

Artikelnummer: 318734
1 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

BeautyDish 50cm för HotShoe-blixt
Belysningsstativ luftbromsat VC8008K
Fjärrkontroll Captur till Nikon
2 978 SEK
BeautyDish 50cm för HotShoe-blixt
Fjärrkontroll Captur till Canon
Stativ Pro 85-235 EL-30101
3 079 SEK

Fotobestway BeautyDish för speedlights

Fotobestway 50cm Beautydish (med raster och softdiffusor) för kamerablixt är ett ypperligt hjälpmedel för t.ex porträttfotografen eftersom man får ett lite mjukare ljus, samtidigt som karaktären i ljuset behålls. Till skillnad från t.ex softboxar så ger Beauty-dishen naturligt, runda reflexer i pupillerna.

Fotobestway Beautydish har ett gediget, ställbart universalfäste, som passar i stort sett till alla kamerablixtar på marknaden (standard blixtsko). Universalfästet, som är helt i metall, kan justeras extra långt i såväl höjd- som djupled.

Om kamerablixten saknar en inbyggd slavsensor så kan man t.ex. montera en extern slavtändare/radiomottagare. Fotobestway Beautydish har ett stativfäste, med låsbar vinkelled, som passar alla stativ, såväl vanliga kamerastativ (med 1/4" eller 3/8" gänga) som belysningsstativ med standard blixtfäste (5/8").

Levereras med:

  • Ett löstagbart raster
  • Softdiffusor
  • Fäste

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.