BeautyDish 50cm för HotShoe-blixt

Fotobestway BeautyDish 50cm för HotShoe-blixt

Artikelnummer: 318734
1 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

BeautyDish 50cm för HotShoe-blixt
Lightstand LS-AC2470
Fjärrkontroll Captur till Sony
2 979 SEK
BeautyDish 50cm för HotShoe-blixt
Fjärrkontroll Captur till Olympus/Panasonic
Belysningsstativ Dämpat
3 079 SEK

Fotobestway BeautyDish för speedlights

Fotobestway 50cm Beautydish (med raster och softdiffusor) för kamerablixt är ett ypperligt hjälpmedel för t.ex porträttfotografen eftersom man får ett lite mjukare ljus, samtidigt som karaktären i ljuset behålls. Till skillnad från t.ex softboxar så ger Beauty-dishen naturligt, runda reflexer i pupillerna.

Fotobestway Beautydish har ett gediget, ställbart universalfäste, som passar i stort sett till alla kamerablixtar på marknaden (standard blixtsko). Universalfästet, som är helt i metall, kan justeras extra långt i såväl höjd- som djupled.

Om kamerablixten saknar en inbyggd slavsensor så kan man t.ex. montera en extern slavtändare/radiomottagare. Fotobestway Beautydish har ett stativfäste, med låsbar vinkelled, som passar alla stativ, såväl vanliga kamerastativ (med 1/4" eller 3/8" gänga) som belysningsstativ med standard blixtfäste (5/8").

Levereras med:

  • Ett löstagbart raster
  • Softdiffusor
  • Fäste
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.