Luftdämpat belysningsstativ med vändbar tapp

Fotobestway Belysningsstativ luftbromsat 8008XL

Artikelnummer: 322196
  • Maxbelastning 4kg
  • Maxhöjd 273 cm
  • Stativet blir 83 cm hopfällt
499 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Belysningsstativ luftbromsat 8008XL
Kulled B0
Super Clamp 035 Klämma
1 579 SEK1 984 SEK
Belysningsstativ luftbromsat 8008XL
Tiltbart paraplyfäste med låsbar blixtsko
Clamp Studioklämma 10 cm
737 SEK

Luftdämpat belysningstativ med vändbar tapp

Detta är ett luftdämpat belysningstativ som är tillverkat i aluminium. Fästet (tappen) på stativets topp är vändbart så att man kan få den lilla- (1/4") eller stora kameraskruven (3/8") för montering av diverse tillbehör.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.