Portabelt stativ- och paraplypaket för kamerablixtar

Fotobestway stativ-/paraplykit

Artikelnummer: 1012648
  • Två blixtfästen med ledad blixtsko med paraplyfäste samt universalfäste som passar alla stativ
  • Praktisk stativväska för skydd och transport
  • Två 90cm universalparaplyer med avtagbara silverreflektorer med svart utsida
1 095 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Ta med dig ljuset
Ett mycket portabelt stativ-/paraplykit för kamerablixtar perfekt för utomhusfotografering. Dessutom får du med två blixtfästen med ledad blixtsko med paraplyfäste samt universalfäste som passar alla stativ, såväl vanliga kamerastativ som belysningsstativ med standard blixtfäste.

De medföljande universalparaplyerna har avtagbara silverreflektorer med svart utsida. Utan silverreflektorn blir paraplyet ett vanligt halvtransparent paraply.

Levereras med:
  • 2 st Belysningsstativ med standard blixtfäste (5/8") med 1/4"gänga
  • 2 st Blixtfästen för paraply
  • 2 st Universalparaplyer med diameter: ca. 90 cm
  • 1st Transportväska

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.