Kurs & event

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Hos oss på Scandinavian Photo kan du inte bara köpa utrustning utan även få inspiration och kunskap på våra olika kurser och event. I vårt kurs- och eventsortiment finns allt från grundkurser inom foto och video, till avancerade kurser och workshops, samt inspirerande föreläsningar med kända fotografer. Vi har kurser för alla – såväl nybörjare som proffs, oavsett om du helst fotar landskap, bröllop, porträtt eller sport. Dessutom ingår alltid en gratis introduktionskurs (värde 495,-) när du köper en systemkamera hos oss.

Välkommen att utvecklas och inspireras med oss!

OBS! På grund av rådande situation med spridningen av Coronaviruset (COVID-19) så är alla fysiska sammankomster (kurser & event) inställda tillsvidare. 

Allmänna villkor för kurs och event

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.